Moș Crăciun și-a început călătoria în jurul lumii. Unde poate fi urmărit LIVE traseul său

Ultima actualizare: 24-12-2020 20:32

În noaptea magică de Crăciun, Moșul se pregătește să viziteze milioane de copii din toată lumea.

Urmărește aici călătoria în timp real a Moșului: 

  

Emoționați, prichindeii se întreabă dacă lista lor de cadouri a ajuns la simpaticul bătrânel cu barbă albă și dacă dorințele lor i-au încărcat sacul cu daruri. Au avut grijă ajutoarele moșului, când au aranjat sania pentru cea mai frumoasă și așteptată călătorie din an. Stați fără griji, moșul vine negreșit.

Mos Craciun a pornit deja în jurul lumii cu sania lui trasă de reni. Imediat ce a decolat de la Polul Nord, bătrânelul a fost urmărit pas cu pas pe radar de Comandamentul American al Apărării Spaţiului Aerian. Moşul este localizat, cu ajutorul senzorilor care depistează căldura emanată de el şi de renii lui.

Călătoria lui Moş Crăciun a început în Australia. Au urmat Asia şi Africa. Abia acum se apropie de Europa, după care îşi va continua drumul spre America. Cursa se încheie intotdeauna pe plajele din Hawaii.

Călătoria poate fi urmărită în timp real pe NORAD.

Copilașii s-au pregatit toata ziua pentru marea intalnire.

Băiețel: „Ia uite, Moșule, eu îţi fac prăjiturile tale preferate. Diseară o să îţi fac şi o cană cu lapte. De abia aştept să vii”.

Alma şi Efrem, de pildă, i-au construit moşului o... casă din turtă dulce. Pentru că au grijă de silueta lui, nu au de gând să îl lase să o mănânce pe toată.

Alma: „Lucrăm o casă de turtă dulce pentru Moș Crăciun. Dar nu vrem să o mănânce pe toată, pentru că vrem să o împartă şi cu noi, pentru că el e cam grăsuţ”.

Cu turtă dulce îl vor aştepta pe Moş Crăciun şi Maria şi Ioana. Luca, în schimb, pentru a fi sigur că Moşul ajunge la timp, s-a îmbrăcat în costumul de elf şi s-a hotărât să îi dea o mână de ajutor.

Deşi radarele NORAD îi monitorizează fiecare mişcare, planul Moşului se poate schimba.

Ruta pe care Moş Crăciun o alege diferă de la un an la altul. Depinde de vreme şi dacă cei mici dorm sau nu. În noaptea magică de Crăciun, Moşul parcurge aproape 290 de mii de kilometri şi livrează milioane de daruri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO