Momentul în care poarta din Timișoara se prăbușeste. Un tânăr a murit zdrobit de ea

Ultima actualizare: 01-10-2017 18:28

Momentul tragic în care a căzut poarta de intrare în municipiul Timişoara, în urma furtunii de duminică, lovind un autoturism şi ucigând un tânăr de 24 de ani a fost filmat cu o cameră de bord, de un alt șofer.

În imaginile postate pe Facebook se poate vedea cum o rafală de vânt trântește la pamânt poarta reparată de Primăria Timişoara cu suma de 56.000 de euro, în anul 2015. Poarta a căzut peste o maşină în care se afla un tânăr de 24 de ani. El a decedat pe loc în urma incidentului

Imaginile vor fi luate de poliţişti şi vor constitui proba la dosar. La fel se va întâmplă cu orice informaţii sau fotografii care vor apărea. Toate vor fi folosite de anchetatori. Poarta ucigaşă a fost reparată în urmă cu doi ani de Primărie, iar lucrările au costat 56 de mii de euro.

Muncitorii au dărâmat atunci vechea structura a construcţiei şi au lucrat la stâlpii de susţinere şi la grindă metalică orizontală. Nimeni nu s-a gândit că s-ar putea nărui dacă bate vântul mai tare.

Bucăţile laterale ale porţii care s-a prăbuşit peste tânărul de 24 de ani vor rămâne pe loc până la finalizarea cercetărilor. A fost ridicată doar bucată de deasupra, cea care bloca şoseaua cu 4 benzi. Urgia de duminică a ucis 8 persoane şi a rănit alte câteva zeci.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO