Mircea Lucescu ii poate evacua dupa 7 ani pe chiriasii vilei sale de 1 milion de dolari. "Eu vreau sa-i ajut, dar ei nu vor"


Ultimul update: Luni 04 August 2014 07:12
Data publicarii: Vineri 01 August 2014 18:01
Categorie: Stiri actuale

Mircea Lucescu a castigat un meci important, dar nu pe terenul de fotbal, ci in instanta.

Celebrul antrenor ii poate evacua in sfarsit pe chiriasii unei vile din centrul Capitalei, pe care a cumparat-o in 2008 cu un milion de dolari. Cum somatiile avocatilor si executorilor angajati nu au avut succes, Lucescu a apelat la judecatori.

Maria Parfeni are 73 de ani si o jumatate de viata a stat in aceasta vila de pe strada Eremia Grigorescu. A inchiriat de la stat un apartament insa, in 2008, a primit la fel ca vecinii ei somatii sa se mute. Judecatorii au dat inclusiv dispozitie de evacuare.

Mircea Lucescu si sotia lui Elena au cumparat imobilul, nationalizat in anii '50, si retrocedat in 2007 de primaria Capitalei. Antrenorul a platit un milion de dolari pentru aproape 500 de metri patrati de teren plus sase apartamente.

"Am cumparat prin intermediul unei case de avocatura. Unii s-au instalat acolo fara sa aiba nimic. Pamantul e al meu, casa e a mea, ei stau in casa. Au trecut sapte ani si nu pot sa fac nimic." se plange Lucescu aflat la Donetk.

In paralel cu procedurile judiciare pe care sunt convisi ca le vor pierde, chiriasii se mai confrunta cu o problema: au fost somati de furnizorii de utilitati ca le vor fi reziliate contractele de furnizare. Ceea ce inseamna ca daca vor ramane fara apa, gaze si curent, chiar nu vor mai putea locui aici.

Mircea Lucescu este suparat pentru ca a cheltuit o avere ca sa amenajeze un restaurant si inca nu a reusit sa se bucure de proprietate.

''Eu le-am oferit, dar toti au refuzat. Cer 15 mii de euro pentru un metru patrat. Au cerut sume fabuloase. Am dat unuia o suta de mii de euro sa plece, am dat altuia, si s-a eliberat. Nici chiar prostul prostilor nu sunt. Am cumparat de buna credinta si pana la urma am fost pacalit. Eu vreau sa ii ajut pe oamenii astia. Problema e ca niciunul nu vrea. Ii ajut pe astia acum, ii scot si vin altii si intra si vor acelasi lucru'' spune acelasi Mircea Lucescu.

Dupa ce se vor incheia procedurile de evacuare imobilul va fi reabilitat. Pentru casa vecina, aflata tot in proprietatea antrenorului nu are prea multe solututii. Chiriasii de acolo si-au cumparat si ei locuintele si ii va fi greu sa ii alunge.

Mircea Lucescu a castigat primul meci in procesul cu
Al treilea proces de paternitate intentat lui Mircea Lucescu. Cine este cel care se declara fiul sau
VIDEO PROTVPLUS.RO