Ministrul Economiei: Sistemul Energetic Naţional funcţionează la parametri optimi


Ultimul update: Luni 23 Martie 2020 17:00
Data publicarii: Luni 23 Martie 2020 16:57
Categorie: Stiri actuale
Ministrul Economiei: Sistemul Energetic Naţional funcţionează la parametri optimi

Sistemul Energetic Naţional funcţionează la parametri optimi şi nu sunt probleme de aprovizionare în aceste momente, afirmă ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

 

”În aceste momente nu există probleme, iar Sistemul Energetic Naţional funcţionează la parametri optimi.

În fiecare companie s-au luat măsurile necesare pentru a-i proteja pe angajaţi, care fac o muncă esenţială în această perioadă de criză, pentru fiecare dintre noi”, a declarat Virgil Popescu, conform unui comunicat.

Totodată, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri a subliniat că cei care lucrează pentru buna funcţionare a Sistemului Energetic Naţional reprezintă o echipă de profesionişti, care efectuează ”o muncă vitală în această perioadă”.

”Sunt o mulțime de eroi tăcuți”

”Ei sunt cei care ne permit că avem căldură în case, energie electrică şi gaze, care acum sunt esenţiale pentru spitale, dar şi pentru fiecare român în parte.

Indiferent dacă vorbim despre sectorul de producţie, transport sau distribuţie, avem de-a face cu oameni cu un profund sentiment al datoriei şi al responsabilităţii faţă de comunitate. 

Munca lor este vitală în aceste momente şi vreau să mulţumesc fiecăruia în parte pentru devotamentul pe care-l dovedesc.

Sunt o mulţime de eroi tăcuţi în această perioadă, care se află în prima linie, care fac ca ţara, societatea şi economia să funcţioneze cât de cât normal, iar noi le datorăm măcar un gând de recunoştinţă”, a spus Virgil Popescu.

 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO