Mihai Șora, după anunțul lui Toader: "Noapte bună, România!"

Dată publicare: 19-02-2019 21:43
Dată actualizare: 19-02-2019 21:51


Mihai Șora

Filosoful Mihai Şora a reacționat, marți, după anunțul lui Tudorel Toader privind modificarea legilor justiției prin OUG, spunând că dacă nici astăzi românii nu văd şi nu înţeleg, înseamnă că "suntem pierduţi, ca naţie, pentru alte câteva decenii".

"Oameni buni, dacă nici astăzi, după Ordonanţa de Urgenţă, nu vedeţi – adică NU VEDEŢI! – spre ce ne îndreptăm, dacă nici astăzi nu înţelegeţi – NU ÎNŢELEGEŢI! – ce înseamnă şi încotro ne duce subordonarea magistraţilor de către politicieni, înseamnă că suntem pierduţi, ca naţie, pentru alte câteva decenii. Noapte bună, România!”, a scris Mihai Şora pe Facebook.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a prezentat marţi, la finalul şedinţei de Guvern, mai multe modificări realizate prin Ordonanţă de Urgenţă şi care privesc legile justiţiei

Astfel, funcţiile de conducere din cadrul Ministerului Public nu mai pot fi ocupate prin delegare. Pentru funcţiile de conducere din Ministerul Public, avizul va fi dat de plenul CSM.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO