Metrorex dezminte că circulația trenurilor va fi afectată de datoria la firma de mentenanță

Ultima actualizare: 26-09-2019 20:41
Incident la metrou, la stația Eroilor
Agerpres

Metrorex a transmis, joi seară, că circulaţia metrourilor nu va fi afectată de datoriile către firma de mentenanţă, iar prima tranşă, de 25 de milioane de lei, va fi plătită în perioada imediat următoare.

”Referitor la informaţiile difuzate în presă legate de întreruperea serviciilor de mentenanţă asigurate de Alstom trenurilor de metrou, Metrorex face următoarele precizări: Directorul general al Metrorex, Marin Aldea, a avut discuţii cu directorul general al Alstom, Gabriel Stanciu, şi au concluzionat că serviciile nu se vor suspenda începând de luni, aşa cum apare în presă, urmând ca împreună să identifice solutiii pentru rezolvarea acestei situaţii”, a transmis, joi seară, Metrorex.

Totodată, reprezentantii celor 2 institutii au stabilit că plata primei tranșe, de 25 milioane lei, să se facă în perioada imediat următoare, diferența urmând să se plătească eșalonat până la sfârșitul anului.

”În sensul celor precizate, asigurăm publicul călător că serviciile de mentananta nu vor fi întrerupte, iar circulaţia trenurilor de metrou nu va fi afectată”, a mai transmis Metrorex.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO