Mărturiile unei soții care își împarte bărbatul cu alte trei femei: „Este greu, dar este ceea ce vrea Tatăl Ceresc”

menna
Facebook.com

O femeie care este căsătorită cu un bărbat care are alte trei soții spune că viața ei este o „binecuvântare imensă".  

O femeie care s-a căsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă, care avea deja trei soții, a împărtășit public detalii despre relația ei.

Menna a început să se întâlnească cu soțul ei în 2018, când avea doar 18 ani. Cei doi s-au căsătorit după un an și jumătate.

Cuplul face parte din comunitatea mormonă din Rockland Ranch, Utah, Statele Unite, unde s-au și cunoscut. În 2022, a dat naștere primului său copil, un băiețel pe nume Oliver.

Ea locuiește în prezent cu soțul său, Abel, alături de celelalte trei soții ale acestuia, pe care ea însăși le numește „surorile-soții". Toți au împreună 15 copii.

Citește și
poligam
Decizia surprinzatoare luata de un barbat care are 3 sotii si 25 de copii: "Conform legii, comit o infractiune"
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

Femeia în vârstă de 22 de ani mărturisește că este greu să-și împartă soțul cu alte femei.

„Viața ar fi cu siguranță mai ușoară dacă nu ar exista surori-soții", a spus ea, conform express.co.uk.

Ea a devenit a patra soție a lui Abel Morrison, vedeta controversatului documentar "Three Wives, One Husband". Emisiunea a prezentat viața lui Abel, un bărbat poligam care s-a căsătorit cu mai multe femei și face parte dintr-o comunitate mormonă fundamentalistă.

Într-un interviu acordat publicației Mirror, Menna a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat în calitate de a patra soție și despre modul în care oamenii din afara comunității sale i-au judecat stilul de viață.

„Nu am fost niciodată în stare să fac asta. Cea mai mare provocare este cea mai evidentă: să-ți împarți soțul. Este greu să știi că nu ești singura femeie din viața lui. Viața ar fi cu siguranță mai ușoară fără soții-surori, dar știu că asta este ceea ce cere Tatăl Ceresc", a mărturisit femeia.

„Unii cred că suntem forțați în acest mod de viață, ceea ce nu este adevărat. Nimeni din cercurile noastre nu este forțat să se aibă căsătorii poligame. Mi-aș dori ca mai mulți oameni să înțeleagă că noi alegem să trăim în acest fel și suntem fericiți. Încercăm să ne depășim luptele omenești, învățăm să împărțim și avem mulți copii. Fiecare căsătorie plurală din cercurile noastre fundamentaliste publice este consensuală", a explicat ea.

Întrebată cum a reacționat familia la căsătoria sa atipică, Menna a replicat: „Nu știu ce să spun: Încă mai am câteva relații cu rude și prieteni care cred diferit și care susțin modul în care trăiesc".

Ea a recunoscut însă că s-a luptat să mențină unele prietenii pe care le avea.

„Nu am avut niciodată o relație de prietenie. Am câțiva prieteni care nu sunt de acord, iar asta a făcut ca lucrurile să fie ciudate. Am observat că relațiile mele cu acei oameni sunt destul de rupte", a povestit Menna.

În ciuda prejudecăților din partea oamenilor Menna a spus că a luat cea mai bună decizie pentru viața ei.

„Fără căsătoria poligamp nu l-aș fi avut pe băiețelul meu Oliver. Și nu m-aș fi putut căsători niciodată cu Abel, care a fost o mare binecuvântare pentru mine. El face o treabă excelentă în ceea ce privește îngrijirea familiei sale", a concluzionat ea.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Un bărbat poligam, cu 9 copii, vrea cel puţin 50. Ce păţesc cele 3
Un bărbat poligam, cu 9 copii, vrea cel puţin 50. Ce păţesc cele 3 "soţii" dacă nu se supun

Un poligam rus, Ivan Sukhov, care are o soţie şi încă două partenere, susţine că vrea cel puţin 50 de copii şi cât mai multe "soţii".

Decizia surprinzatoare luata de un barbat care are 3 sotii si 25 de copii:
Decizia surprinzatoare luata de un barbat care are 3 sotii si 25 de copii: "Conform legii, comit o infractiune"

Candidatura surprinzatoare in Utah. Un barbat poligam - care are 3 sotii si 25 de copii - tinteste la fotoliul de primar in orasul in care locuieste.

Cine este barbatul care si-a unit destinul pentru a doua oara cu un copac din Bogota. Evenimentul a fost organizat in detaliu
Cine este barbatul care si-a unit destinul pentru a doua oara cu un copac din Bogota. Evenimentul a fost organizat in detaliu

Poligam fara regrete, Richard, un ecologist peruvian si-a unit destinul cu al unui copac din Bogota. Asta dupa ce, anul trecut, tot el i-a jurat fidelitate eterna unui copac din Argentina.

Dragostea ca o corvoada. Un poligam cu cinci neveste se plange ca nu le mai face fata
Dragostea ca o corvoada. Un poligam cu cinci neveste se plange ca nu le mai face fata

Brady Williams, de 43 de ani, din Salt Lake City, Utah, se plange ca e nevoit sa cheltuiasca o mica avere pe cadourile si buchetele de flori pentru cele cinci sotii ale sale.

Recomandări
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului.
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului. "Lansarea atâtor rachete şi drone va primi un răspuns"

Cabinetul de război din Israel a luat decizia de a riposta "clar şi puternic" împotriva Iranului pentru atacul cu rachete şi drone de sâmbătă seara, informează postul de televiziune israelian Canal 12, citat de The Times of Israel.

Noi detalii despre intervenția avioanelor britanice din România în sprijinul Israelului. Precizările lui Rishi Sunak
Noi detalii despre intervenția avioanelor britanice din România în sprijinul Israelului. Precizările lui Rishi Sunak

O parte dintre avioanele Typhoon pe care Marea Britanie le avea în România - la Mihail Kogalniceanu - au fost trimise în Orientul Mijlociu pentru apărarea Israelului.

România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat
România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat

Valul de căldură din ultimele zile aduce, dincolo de bucuria verii, și vești proaste, mai ales pentru agricultori. Rezerva de apă din sol, și așa puţină, după o iarnă fără zăpadă, este din ce în ce mai scăzută.