Mai mulți tineri, reținuți, după un scandal de proporții într-o cunoscută stațiune din țară

Dată publicare: 15-07-2020 17:35
Dată actualizare: 15-07-2020 17:35


Tinerii care s-au bătut și au folosit și un pistol cu bile de cauciuc în urmă cu câteva zile în stațiunea Băile Figa au fost filmați și așa polițiștii au reușit să le dea de urmă.

În imagini se vede cum mai mulți indivizi se lovesc cu pumnii și picioarele printre cabanele turistice. Doi dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore.

Un turist a reușit să filmeze cum indivizii își împart pumni și picioare în mijlocul străzii. Totul s-a petrecut duminică dimineață, când câțiva tineri ar fi început să se certe din cauza unei fete. Puși pe scandal, doi dintre ei, unul de 24 de ani, celălalt de 27 de ani, au început îl lovească pe băiatul care o însoțea.

În ajutorul celui încolțit au sărit și alți turiști. La un moment dat, tânărul de 27 de ani a tras cu un pistol cu bile de cauciuc și a rănit trei persoane. Fata s-a ales cu o plagă la picior și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cei doi scandalagii au fost reținuți pentru tulburarea liniștii publice, lovire dar și pentru port și folosire fără drept a unor obiecte periculoase.


VIDEO PROTVPLUS.RO