Locuiau intr-o vila impozanta, dar s-au apucat sa produca bauturi din spirt in curtea vecinilor

Ultima actualizare: 21-04-2013 06:58
alcool contrafacut

Pusi pe imbogatit, cativa indivizi din sectorul 3 al Capitalei, vindeau bauturi facute din spirt, in carciumile de la periferie.

Politistii le-au descoperit fabrica ilegala de alcool si au confiscat peste 1.000 de litri de bautura contrafacuta, periculoasa pentru sanatatea consumatorilor.

Cei trei indivizi surprinsi de politisti in momentul in care incarcau bautura pentru a o distribui locuiesc intr-o vila impozanta din sectorul 3. Ca sa nu fie expusi vreunui pericol, au amenajat fabrica ilegala in curtea unor vecini. Acolo au gasit politistii peste 1.000 de litri de alcool contrafacut.

Alcoolul va fi supus unor analize, menite sa arate cat de periculos era pentru sanatatea consumatorilor, dat fiind ca spirtul este folosit doar pentru uz extern. Daca analizele vor demonstra ca viata oamenilor a fost pusa in pericol, suspectii se pot alege si cu alte acuzatii, pe langa cele de evaziune fiscala. Ei vindeau alcoolul in localurile de la marginea Bucurestiului si in localitatile din imprejurimi.

La audieri, tinerii care aveau fabrica ilegala de alcool si-au recunoscut faptele de care sunt acuzati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO