Lider de audienta absolut: 1.4 milioane de romani au urmarit-o pe Simona Halep la Pro TV, in finala de la Roland Garros

Ultima actualizare: 14-06-2017 07:34
Simona Halep la Pro TV
Pro TV

Finala de la Roland Garros, transmisa LIVE la Pro TV, a fost lider de audienta pe toate segmentele de public!

La numai 20 de ani, Jelena Ostapenko a reusit sa castige primul ei turneu la senioare, invingand-o pe Simona Halep in finala de la Roland Garros.

Finala de la Roland Garros, transmisa LIVE la Pro TV, a fost lider de audienta pe toate segmentele de public!

La nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro TV a obtinut 9.2 puncte de rating si 40.1% cota de piata, in timp ce televiziunea clasata pe locul secund a obtinut rezultate de aproximativ trei ori mai mici, cu 3.2 puncte de rating si 14.0% cota de piata.

La nivel national, peste 1.4 milioane de romani i-au tinut pumnii Simonei, iar in minutul de aur de la ora 18:12, aproximativ 1.9 milioane de romani urmareau finala Roland Garros la Pro TV.

"Cred ca a fost un turneu bun, sa joci finala este extraordinar. Tot creditul pentru Jelena, a jucat foarte bine, a lovit foarte puternic, la unele puncte am fost doar spectatoare pe teren, asa ca a meritat sa castige. Este un moment greu pentru mine, dar cu timpul o sa treaca. O sa continui sa muncesc, pentru ca vreau sa repet ce am facut la acest turneu.”, a declarat Simona Halep.

Toata Romania, Halepmania!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO