La doar 26 de ani, o politista blonda si cu ochi albastri e sef de post intr-o comuna din Galati

Ultima actualizare: 01-11-2012 23:08

Cea mai tanara femeie - politist din Romania a reusit sa se impuna intr-o lume considerata pana acum a barbatilor. Sef de post intr-o comuna din Galati, Liliana are 26 de ani si stapaneste zi de zi situatii dificile.

5 obiceiuri proaste care te pot costa jobul

Satenii - unii cu darul betiei, altii mai violenti sau pusi pe furat - toti stau acum drepti in fata domnisoarei in uniforma.

In doar cateva zile, Liliana Dandis, o blonda cu ochi albastri, a facut ordine printre satenii recalcitranti. Are numai 26 de ani, a absolvit scoala de agenti de politie de la Campina si e licentiata in Drept.

Postul de politie este pe ulita principala. Sefa de post audiaza un tanar care a pornit beat cu caruta pe ulite. Nici soferii nu stau prea linistiti.

De cum au vazut-o, batranii comunei s-au grabit sa-i dea sfaturi. Miniona si delicata, tanara are insa o vointa de fier.

Intr-o comuna cu multe incidente, Liliana a reusit sa faca fata unor situatii dificile, chiar si pentru un barbat. Cele mai multe s-au intamplat la barul din comuna.

Si barbatii se bucura. Nu sunt putini cei care intorc capul dupa ea, cand trece pe ulitele satului.

Liliana este de cinci ani politista, dar e interesata si de magistratura.

Nu este singura tanara cu o functie de conducere in politie: in Vrancea, este sef de post o femeie de 27 de ani, iar in Neamt, una de 32.

Povestea fratilor care au dat lovitura la intersectia a doua industrii de miliarde de dolari

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO