Propunere incredibila a jandarmului care a spart e-mailurile a 3 ministri. I-a blocat pe anchetatori

×
Codul embed a fost copiat

Fostul jandarm de la Constanta, care a reusit sa sparga conturile de posta electronica ale ultimilor trei ministri de interne, ii socheaza pe anchetatori.

Chiar in ziua in care insistau sa fie arestat, plutonierul major Florin Niculae le-a cerut ofiterilor de la combaterea crimei organizate sa il angajeze ca specialist in lupta impotriva infractiunilor informatice.

Propunerea nu a fost nici pe departe acceptata, mai ales ca suspectul reusise sa sperie si procurorul de caz: i-a dat de inteles ca el este... urmatorul pe lista.

Plutonierul major in rezerva Florin Niculae a fost, pana in august 2011, subofiter in Jandarmeria Constanta si asigura paza consulatelor Turciei si Rusiei.

Dupa 16 ani in slujba Ministerului de Interne, a fost disponibilizat. Intrase in colimatorul sefilor dupa un scandal conjugal si dupa ce medicii militari au ajuns la concluzia ca are tulburari de adaptare.

Citește și
anonymous
Amenintarea Anonymous, luata in serios. Hackerii pot "DECAPITA" internetul ASTAZI
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Ca sa se razbune, fostul subofiter si-a ales trei tinte sonore: fostii si actualul ministru de interne: Vasile Blaga, Traian Igas si Gabriel Berca.

Nu s-a multumit doar sa le acceseze conturile de e-mail, ci chiar s-a folosit de identitatile lor virtuale pentru corespondente electronice. Si a trimis email-uri in numele lor.

Primul vizat a fost chiar seful sau de la Constanta, pe care il reclamase la politie ca ar fi primit vin de la un subordonat.

Razbunarea fostului jandarm a avut insa un singur efect. Pe fir au intrat procurorii DIICOT, mai ales ca a purtat cateva conversatii pe messenger chiar cu fiica lui Traian Igas.

Dupa doua incercari esuate de a obtine mandat de arestare, ultima consumata chiar joi la Tribunal, procurorii DIICOT vor trebui sa il cerceteze pe fostul jandarm in stare de libertate.

Judecatorii nu au fost de acord sa-l trimita dupa gratii, desi anchetatorii le-au atras atentia ca hackerul a descoperit identitatea virtuala a procurorului care il ancheteaza si i-a dat de inteles ca i-ar putea accesa si lui conturile de posta electronica.

Florin Niculae nu are voie sa paraseasca teritoriul Romaniei si ii este interzis categoric sa se apropie de retelele de internet. Poate, in schimb, sa lucreze ori sa se joace pe un calculator, fara sa intre pe vreun site.

Promite ca se va cuminti si le-a cerut ofiterilor de la crima organizata sa-l angajeze in sistem, ca specialist IT, asa cum a vazut in filmele americane. Nu stie insa daca si povestea lui va fi cu happy end.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Jandarmul devenit hacker va fi cercetat in libertate, dar nu are voie sa intre pe internet
Jandarmul devenit hacker va fi cercetat in libertate, dar nu are voie sa intre pe internet

Judecatorii au dat dovada de clementa in cazul fostului jandarm care a spart conturile de e-mail ale unor demnitari. Individul nu are voie sa paraseasca Romania si, incepand de joi, ii este strict interzis sa mai navigheze pe Internet.

Amenintarea Anonymous, luata in serios. Hackerii pot
Amenintarea Anonymous, luata in serios. Hackerii pot "DECAPITA" internetul ASTAZI

O amenintare venita din partea grupului de hackeri Anonymous, anunta nici mai mult nici mai putin decat oprirea internetului ASTAZI. Evident, subiectul a fost aprins discutat pe forumuri.

"Micul Fum", hackerul care a bagat spaima in vedete, ar putea fi condamnat la 10 ani de inchisoare

Hackerul din Arad care a bagat spaima in vedete dupa ce le-a spart conturile de mail sau cele de pe retele de socializare si a dat publicitatii corespondente personale, isi asteapta pedeapsa.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.