Jaf armat la o farmacie din Brăila. Suma cu care a reușit să fugă tâlharul


Ultimul update: Marti 18 Decembrie 2018 17:30
Data publicarii: Marti 18 Decembrie 2018 16:24
Categorie: Stiri actuale

Este alertă în Brăila, unde un bărbat cu faţa acoperită şi înarmat cu un cuţit a ameninţat angajatele unei farmacii şi a reuşit să fugă cu toate încasările - 1.500 de lei.

Jaful s-a petrecut luni seară şi, în mai puţin de patru minute, individul a pus mâna pe bani şi a dispărut. Pentru că era mascat, poliţiştii nu au reuşit să îi facă portretul robot. Au stabilit însă un cerc de suspecţi şi speră ca în scurt timp tâlharul să fie prins. 

Jaful a avut loc la puţin timp după lăsarea întunericului. Bărbatul, care purta cagulă, a intrat în farmacia în care se aflau două angajate, a scos un cuţit şi le-a ameninţat pe femei cu moartea, cerându-le banii încasaţi peste zi.

La un moment dat, sub pretextul că aduce bani dintr-o cameră alăturată, una dintre farmaciste a părăsit încăperea şi a reuşit să sune la 112.

Între timp, individul a apucat să ia banii din casa de marcat, aproape 1.500 de lei şi a fugit. Poliţiştii au ajuns la faţa locului, însă a fost mult prea târziu, bărbatul dispăruse, iar acum este căutat în tot judeţul.

Nu s-a putut realiza un portret robot, pentru că avea faţa acoperită, dar poliţiştii spun că vor afla mai multe de la un cerc de suspecţi şi este doar o chestiune de timp până când îl vor prinde. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Bărbatul care i-a furat unei pasagere de pe Aeroportul Timişoara bijuteriile este poliţist italian
Tâlhar care folosea metoda ”accidentul”, prins cu focuri de armă
VIDEO PROTVPLUS.RO