Ironia sortii: L-a inlocuit pe frate la munca si a murit electrocutat

Ultima actualizare: 24-10-2012 06:08

O fapta buna l-a dus intr-un final la moarte pe un tanar de 21 de ani din Cluj. A sfarsit ars de viu dupa ce acceptase sa-l inlocuiasca pe fratele sau cateva ore la munca, dar intr-o clipa de neatentie s-a electrocutat la peste o suta de mii de volti.

Anchetatorii spun ca fusese rugat de fratelui, angajat la un depozit de marfuri, sa-I tina locul citeva ore pentru ca avea niste treburi de rezolvat. La un moment dat, insa, probabil din curiozitate, tanarul s-a ucat pe ceva si s-a apropiat periculos de tare de liniile de inalta tensiune.

Din pacate pentru el s-a format un arc electric care l-a ucis pe loc. Ceilalti muncitori care l-au vazut in flacari au incercat ingroziti sa-l salveze, insa nu mai aveau ce face.

Muncitorii spun ca il stiau bine pe tanar pentru ca venea des sa-si viziteze fratele, dar habar nu aveau ca urma sa ii tina locul. Trupul tanarului a fost transportat la IML pentru expertiza medico-legala. Intre timp, la fata locului au ajuns criminalistii si inspectorii de la protectia muncii.

Cel mai probabil, adminstratorul depozitului va fi tras la raspundere pentru ca a lasat un strain intr-o zona unde nu aveau ce cauta decat angajatii carora li se facuse instructajul de protectie a muncii.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO