Ion Țiriac se întoarce la Balc pentru partidele de vânătoare. Mai mulți invitați de seamă îl vor însoți


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 17 Ianuarie 2018 19:05
Categorie: Stiri Diverse

Va suna din nou cornul, joi dimineaţă, pe domeniul de la Balc. Cu toate că a mai organizat o vânătoare şi în Caraș-Severin, omul de afaceri Ion Țiriac şi-a invitat prietenii şi la obişnuita întâlnire din judeţul Bihor.

Printre cei care au spus prezent sunt creatorul de modă Stefano Ricci şi Wolfgang Porche.

Şase zboruri private erau afişate miercuri după-amiază în aerogara din Oradea. Prima cursă venea de la Firenze cu Stefanno Ricci.

"Mă simt bine, sunt fericit că sunt aici. Îmi văd deja nişte prieteni, alţii sunt pe drum. Sper că vom putea petrece două zile minunate împreună în frumoasa dumneavostră ţară”, a transmis Stefano Ricci.

Italianul este designerul unei case de modă pentru bărbaţi şi are clienţi precum Tom Cruise. A fost în formă şi a glumit cu jurnaliştii.

După o jumătate de oră a sosit şi Ion Țiriac împreună cu unii dintre invitaţi.

Să trăiţi, fraţilor, îmi face plăcere că vă văd din nou. Ce surpriză, credeam că nu mai sunteţi. Să fiţi sănătoşi, e o zi ca toate celelalte şi vă mulţumesc c-aţi venit", a transmis Ion Țiriac.

Unul dintre participanţi este Mark Miles, un organizator de turnee de tenis. ”Am fost aici de multe ori, cu domnul Țiriac. E întotdeauna o plăcere. E un prieten foarte drag al meu", a susținut acesta.

Omul de afaceri Ion Țiriac a mai organizat o partidă de vânătoare şi la sfârşitul anului trecut, în localitatea Ersig din Caraș Severin. Au participat 20 de oameni de afaceri din Europa, care au ucis peste 100 de mistreţi.

Ulterior, toate carcasele au fost donate unor centre de bătrâni. Domeniul de la Ersig deţinut de Tiriac are 700 de hectare şi a fost cumpărat în urmă cu doi ani de la prinţul Paul Lambrino. În momentul tranzacţiei era vehiculată suma de două milioane de euro.

Bărbat împușcat mortal la vânătoare, în Caraș-Severin
Un copil de 9 ani a rămas fără un picior după un accident la vânătoare
Turism vânătoresc, la pensiunile din Bucovina. Prețul pentru o partidă de vânătoare
VIDEO PROTVPLUS.RO