Un tren privat pe ruta Arad - Bucureşti a ajuns în Craiova cu o întârziere de 380 minute


Ultimul update: Joi 06 Februarie 2020 19:46
Data publicarii: Joi 06 Februarie 2020 13:28
Categorie: Stiri actuale

Au fost probleme pentru toţi cei care au avut un drum de făcut cu trenul sau cu avionul, joi dimineaţă. CFR călători a anulat 64 de curse din cauza ninsorilor abundente, iar altele au avut întârzieri uriaşe.

Pe de altă parte, pe Aeroportul Otopeni nu au fost anulate zboruri, dar şi aici s-au înregistrat întârzieri.

Vezi AICI situația actualizată a trenurilor anulate

În gara din Craiova, întârzierile au fost chiar şi de 7 ore. Pentru că șinele au îngheţat sau au fost acoperite cu zăpadă, garniturile au circulat cu restricţii mari de viteză. Spre exemplu, un tren privat care circulă pe ruta Arad - Bucureşti a ajuns în Craiova cu o întârziere de 380 de minute.

De la Craiova, trenul a plecat către Bucureşti, iar până la destinaţia finală întârzierea a ajuns la 390 de minute. Aşadar, oamenii care trebuiau să ajungă la ora 7 şi jumătate dimineaţa în Capitală, au ajuns după ora 13:00.

Alte două trenuri interregio Bucuresti-Arad au avut o întârziere de 80 de minute, până la Craiova, din cauza blocajelor din capitală. Iar o garnitură care a plecat din Timişoara a ajuns şi ea cu o întârziere de câteva zeci de minute, pentru că pe traseu, calea ferată a fost blocată de copacii doborâţi de vânt.

Probleme au fost şi în Judeţul Harghita pe calea ferată. Două trenuri au rămas blocate între Siculeni şi Adjud după ce mai mulți copaci au căzut pe șine. Aproape 100 de călători au fost preluaţi cu autocarele şi duşi spre alte gări din judeţ.

Reprezentanţii CFR au anunţat că traficul feroviar ar trebui să revină la normal în 48 de ore de la încetarea fenomenelor meteo periculoase.

 

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO