Programul ”Rabla pentru electrocasnice”, etapa 2. S-au terminat banii in 5 minute

Ultima actualizare: 03-12-2021 16:19
rabla electrocasnice
Getty

A doua etapă de selectare a voucherelor în cadrul Programului Rabla pentru Electrocasnice a început vineri, la ora 10.00. Bugetul alocat s-a terminat după 5 minute de la începerea programului. 

Potrivit Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), în 3 decembrie la ora 10.00 începe a doua etapă de selectare a voucherelor din aplicaţia informatică dedicată Programului Rabla pentru Electrocasnice.

Persoanele fizice vor avea posibilitatea să intre în contul de utilizator creat şi să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite:

- 400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasa energetică G;
- 500 de lei pentru laptopuri;
- 300 de lei pentru tablete.

Voucherele se pot genera până în 9 decembrie, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape, adică 14 milioane de lei.

În urmă cu o săptămână, bugetul de 14 milioane de lei alocat primei etape a fost epuizat în cinci minute, după emiterea a 35.000 de vouchere, în valoare de 400 de lei fiecare.

Etapa a treia va începe în 10 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO