Încă un dosar pentru temutul clan Corduneanu: ”Bag 20 de cuțite în tine!”. Motivul amenințării este halucinant

Ultima actualizare: 17-07-2020 20:33
Încă un dosar pentru temutul clan Corduneanu: ”Bag 20 de cuțite în tine!”. Motivul amenințării este halucinant
Ziarul de Iasi

Unul din frații Corduneanu, probabil cel mai temut clan de interlopi din România, este cercetat penal după ce a amenințat cu moartea angajatul unui club din Iași pentru că i-a cerut să plătească intrarea.

 

Bogdănel Corduneanu este cercetat sub control judiciar de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, el fiind acuzat de port ilegal de cuţit şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, scrie Ziarul de Iași.

Scandalul a avut loc acum câteva zile în clubul Tiki Village, când interlopul şi soţia sa, alături de fratele Florinel Corduneanu şi soţie, dar şi de un alt cuplu, au mers la un concert susţinut de artistul Dan Ciotoi.

În jurul orei 3.15, membrii familiei Corduneanu au părăsit localul, iar în zona de taxare, Florinel Corduneanu i-a reproşat unuia dintre reprezentanţii unităţii, Cosmin A., că el şi fratele său au fost taxaţi la intrarea în club.

„Corduneanu Bogdan a devenit agresiv verbal faţă de martor, adresându-i ameninţări cu moartea – ”Bag 20 de cuţite în tine” - după care a scos din buzunarul de la spate al pantalonilor un cuţit tip briceag şi a îndreptat ameninţător lama acestuia către martor, fluturând cuţitul în direcţia acestuia, fiind oprit de fratele său şi îndepărtat din zonă de agenţii de securitate”, au precizat surse apropiate anchetei.

 

Și soțiile interlopilor au sărit la bătaie

 

În învălmăşeala creată, soţiile fraţilor Corduneanu au sărit şi ele la bătaie şi l-au înjurat pe reprezentantul localului, pe care au încercat să îl lovească.

„Inculpatul este cunoscut ca fiind o persoană violentă, membrii familiei din care face parte fiind percepuţi ca fiind persoane violente, iar starea de pericol care s-a obiectivat faţă de martorul, căruia inculpatul i-a adresat ameninţări cu moartea, folosind şi un cuţit, putea să se obiectiveze faţă de orice altă persoană care ar fi putut intra într-un conflict, chiar minor, cu inculpatul”, a motivat procurorul de caz.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO