Un pastor a murit curentat, în timpul unui botez. Scenele au fost filmate de un martor

Ultima actualizare: 13-08-2019 17:48

Tragedie în localitatea Apold din judeţul Mureş, unde un pastor penticostal a murit în timp ce boteza în apă mai multe persoane.

A luat un microfon cu fir, ca să transmită slujba, dar s-a electrocutat şi a căzut secerat în fa'a celor prezenţi. Microfonul era conectat la un generator, spun anchetatorii, iar probleme similare s-ar fi produs şi la Braşov, cu acelaşi microfon. Momentul înfiorător a fost filmat de cineva din public.

Nimeni nu prevestea tragedia care avea să se întâmple în biserica recent construită pentru oamenii din localitatea Apold - care aparţin cultului penticostal.

Recent construită, clădirea nu era încă racordată la elecricitate, iar pentru slujbă, oamenii au folosit un generator ca să conecteze un microfon. În cultul penticostal oamenii sunt botezaţi la vârsta maturităţii, într-un mic bazin special, construit în biserică. Acesta este momentul în care pastorul intra în apă şi primeşte din public un microfon cu fir.

Şocant este că nimeni nu s-a gândit la ce pericol îi expun pe cei aflaţi în apă. Pastorul a căzut imediat ce a atins firul microfonului.

Femie: ”A fost curentat în apă, voia să boteze 3 persoane şi cum a intrat, a luat microfonul şi s-a curentat”.

Bărbat: ”Erau 3 persoane care trebuiau botezate, el era în apă, a şi căzut cu microfonul în mână”.

Imediat, medicii au ajuns în zonă însă nu au mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 37 de ani. Unii oameni spun că acest microfon ar mai fi făcut probleme şi la o altă biserică din Braşov, însă acest lucru trebuie să îl clarifice anchetatorii.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla exact cine se face vinovat de acesta tragedie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO