Fostul ministru Eugen Teodorovici, audiat la DNA. Ce le-a spus anchetatorilor despre deputatul Nicolae Paun

Ultima actualizare: 26-06-2016 00:08

Fostul ministru al Finantelor Eugen Teodorovici a fost chemat joi dimineata la DNA. El trebuie sa le vorbeasca anchetatorilor despre interventia deputatului Madalin Voicu in favoarea liderului romilor Nicolae Paun.

Eugen Teodorovici: "Am fost citat in calitate de martor in dosarul Paun. Vreau sa vad motivul pentru care am fost chemat. Toti cei care au venit la Ministerul de Finante, pe vremea cand eram ministru, au plecat asa cum au venit, fara sa incalce legea."

Eugen Teodorovici a stat putin la DNA. Potrivit unor surse apropiate de ancheta, Teodorovici a oferit informatii despre episodul in care Madalin Voicu i-ar fi cerut sa il primeasca in audienta pe Nicolae Paun.

Teodorovici le-a spus anchetatorilor ca i s-ar fi cerut de catre Madalin Voicu sa-l primeasca pe Nicolae Paun in audienta, pentru a discuta despre notificari primite de la Fisc privind plata unor impozite si contributii la asigurari de sanatate, pentru un program cu fonduri europene.

Teodorovici l-a primit in audienta, dar l-a trimis la plimbare, fara sa fi facut vreo interventie ilegala, a afirmat fostul ministru.

DNA sustine insa contrariul. Acestia sunt acuzati de trafic de influenta si suspectati ca ar fi deturnat fonduri europene destinate pregatirii romilor.

Dosarul este aproape gata. In el mai este cercetat si fostul sef ANAF, Gelu Diaconu, suspectat de abuz in serviciu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO