Ce recompensă a primit tânăra care l-a turnat la poliție pe românul care a ucis o pictoriță în Anglia

Ultima actualizare: 05-12-2019 07:41
cristian sabou

20.000 de lire sterline va primi fosta soție a lui Cristian Sabou, tânărul de 27 de ani din Dej, care a ucis o pictoriță în Anglia, în toiul unui jaf.

Este recompensa oferită de poliția britanică, pentru că l-a denunțat pe suspect și a reușit astfel rezolvarea cazului. Pe baza probelor, bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață.

Vinovatul a fost prins după șase ani de la comiterea crimei și asta pentru că fosta lui soție a contactat pe Facebook rudele femeii decedate.

Femeia le-a povesitit cu lux de amănunte cum a fost ucisă pictorița Valery Graves în decembrie 2013. Imediat, polițiștii britanici au intrat pe fir și l-au prins pe suspect în această vară, acasă în Dej.

Ca să dea de criminal, poliția din Sussex a anchetat de-a lungul timpului peste 10.000 de persoane și de la 3.000 au fost recoltate probe ADN.

În plus, anchetatorii au oferit o recompensă în valoare de 20.000 de lire pentru cel care oferă informații esențiale în anchetă.

În zilele care urmează, acești bani vor ajunge la fosta soție a condamnatului. Pentru că și-a recunoscut vina, Cristian Sabou poate să ceară, după 24 de ani de închisoare, eliberarea condiționată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO