Fiul lui Valeriu Zgonea, acuzat ca i-ar fi batut copilul fostului fotbalist Ion Sburlea

Ultima actualizare: 30-11-2013 01:11
Fiul lui Valeriu Zgonea, acuzat ca i-ar fi batut c...
Fiul lui Valeriu Zgonea, acuzat ca i-ar fi batut c...

"Dragos Zgonea si alti 9 indivizi mi-au snopit baiatul in bataie!" Este acuzatia fostului fotbalist Ion Sburlea la adresa fiului presedintelui Camerei Deputatilor.

Barbatul a depus deja o plangere la politie si urmeaza sa scoata un certificat medico-legal. Pe de alta parte, Valeriu Zgonea spune ca nimic nu este adevarat si ca baiatul lui nu a fost implicat in niciun incident.

"Totul a pornit dupa ce Dragos l-a batut pe George, prietenul baiatului meu. Apoi ei s-au certat pe Facebook. Baiatul meu a mers cu inca un amic, iar baiatul lui Zgonea a venit cu inca 9 indivizi unii dintre ei majori. Din ce mi-a spus Bogdan le-a spus "uite ba ala e" si au tabarat pe el cu pumnii cu bate. A fost macel", a declarat Ion Sburlea.

Dupa discutii aprinse pe o retea de socializare, cei doi tineri si-au dat intalnire pe o alee, aproape de statia de metrou Izvor. Aici a avut loc altercatia in urma careia Bogdan Sburlea a ajuns la spital batut crunt.

Parintele sustine ca fiul sau are rani la nivelul fetei si picioarelor, si ca si-ar fi pierdut cunostinta.

"Avea un ochi atata si genunchiul praf. Doctorii i-au facut investigatii cu computer tomograf, acum m-au anuntat ca nu e nimic grav", a mai spus fostul fotbalist.

In aceeasi seara omul a depus plangere la politie. La acel moment nu stia cine este agresorul. A aflat abia dupa ce a vorbit cu fiul sau si s-a dus imediat la scoala unde invata batausul.

Intrebat de conflictul in care ar fi fost implicat fiul sau, presedintele Camerei Deputatilor sustine ca povestea este exagerata, doar pentru ca el este o persoana importanta.

"Nu e adevarat, nu e vorba de niciun incident. Mi-a spus ce s-a intamplat. Numele Zgonea suna bine, a fost atras fiul meu pentru ca sunt tatal lui si am o functie importanta. Sunt adolescenti, se intampla", a spus Zgonea.

Totusi a recunoscut ca a avut o discutie cu Ion Sburlea:
" Eu nu l-am injurat. El m-a injurat la telefon".

Deocamdata, cercetarile in acest caz sunt facute de politistii Sectiei 17, acolo unde partea vatamata a depus plangerea.

Politistii spun ca lucreaza la identificarea celor implicati in altercatie, apoi ii vor chema pentru a da lamuriri.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO