Filmarea în care interlopul brăilean Săndel Şerbu a fost ucis în Londra, făcută publică


Ultimul update: Duminica 17 Februarie 2019 10:32
Data publicarii: Duminica 17 Februarie 2019 10:27
Categorie: Stiri actuale
sandel serbu

Săndel Șerbu, un interlop brăilean de 36 de ani, a murit după ce a fost lovit cu bâte și răngi pe o stradă din Ilford, o suburbie a Londrei.

Imaginile șocante cu momentul în care românul a fost omorât au fost făcute publice de Poliția Metropolitană, relatează Daily Mail.

Crima a avut loc pe 12 noiembrie 2017, când Săndel Șerbu a fost bătut cu bestialitate în Ilford și lăsat să moară în stradă. Momentul agresiunii a fost surprins de camerele de supraveghere.

”Brăileanu”, așa cum era cunoscut Șerbu, a fost atacat la ieșirea dintr-un magazin, după ce a fost urmărit de mai mulți bărbați. Tânărul din Brăila a fost lăsat într-o baltă de sânge, după ce a fost lovit în cap cu bâte și răngi. O ambulanță aflată din întâmplare în zonă i-a speriat pe agresori care au fugit de la fața locului. Săndel Șerbu a fost transportat în stare critică la spital, unde a murit după câteva ore, relatează presa britanică.

Trei români au fost condamnați la închisoare în cazul crimei. Răzvan Vlădescu (27 de ani) şi fratele lui, Araman-Nardi Stoica (25 de ani), au fost găsiţi vinovaţi de crimă cu premeditare şi posesie de arme albe, iar Ionuţ Vasile (28 de ani) a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte. Vlădescu a primit închisoare pe viaţă, din care va executa cel puţin 26 de ani, fratele lui - închisoare pe viaţă cu minim 23 de ani de detenţie, iar Vasile 12 ani de închisoare.

Judecătorii au stabilit motivul crimei drept o răfuială ce avusese loc în urmă cu două luni.

Şerbu ar fi condus o grupare mafiotă care ar fi făcut trafic de droguri şi de persoane.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO