Fetiță abuzată de o îngrijitoare la grădiniță: „Stai, că-ţi întorc capul la spate”

Ultima actualizare: 06-11-2019 17:17

O îngrijitoare de la o creşă din Piatră Neamţ este cercetată de Poliţie, după ce ar fi abuzat o fetiţă de numai 2 ani şi 3 luni

În plângerea depusă, părinţii copilei spun că fiica lor a fost lovită în repetate rânduri, iar îngrijitoarea a ţipat îngrozitor la cea mică şi i-a adresat cuvinte foarte dure.

"Stai pe oliță, că-ți întorc capul la spate!" Angajata nu s-a oprit doar la cuvintele dure. A și lovit-o pe copil[, după cum susțin părinții acesteia, într-o plngere depusă la Poliție.

Cu aceste vorbe revoltătoare a fost amenințată o fetiță de numai 2 ani și 3 luni, la o creșă din Piatra Neamț, de către o îngrijitoare.

Scenele crude au fost înregistrate în septembrie și octombrie, cu un dispozitiv purtat chiar de fetița abuzată de îngrijitoare.

Preocupați de faptul că fiica lor părea traumatizată după ce o luau de la creșă, oamenii au vrut să afle ce se petrecea. Pe înregistrări se aude cum îngrijitoarea țipă la fetiță și vorbește foarte urât cu ea, iar în ciuda plânsetelor disperate ale copilei, o și lovește.

Polițiștii au deschis un dosar penal, pentru lovire și alte violențe și purtare abuzivă.

Miercuri, o altă mămică a făcut și ea plângere împotriva aceleiași îngrijitoare. Reclamanta a povestit că și fiica sa, care are tot 2 ani, a venit cu vânătăi acasă, de la creșă. Femeia și-a retras copilul de la creșa respectivă.

Îngrijitoarea, de 42 de ani, și-a pierdut locul de muncă imediat după ce comportamentul ei brutal a ieșit la iveală.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO