Femeia incendiată în Giurgiu a fost identificată. Nu a fost niciodată dată dispărută

Ultima actualizare: 06-11-2020 20:36
Ancheta în cazul crimei din Giurgiu, în impas. Ce ipoteză se ia în calcul după apariția portretului-robot
Pro TV

Anchetatorii au identificat femeia care a fost găsită carbonizată într-o valiză, pe un câmp din judeţul Giurgiu. Aceasta nu a fost niciodată declarată dispărută, iar acum se lucrează intens la descoperirea făptașului, au declarat oamenii legii.

 

”Am identificat victima științific, în baza analizelor de laborator. Nu vom divulga sub nicio formă identitatea acesteia și nu vom transmite nicio fotografie”, au precizat anchetatorii.

”Nu a fost declarată niciodată dispărută. De aici încolo se lucrează intens pentru identificarea autorului. Orice altă informație poate conduce la dispariția autorului. A fost identificată de noi și e suficient”, au transmis surse din anchetă.

Pe 3 noiembrie, anchetatorii din Giurgiu au dat publicității portretul robot al tinerei care a fost găsită incendiată, la marginea unui drum din județ.

 

Victima are între 20 și 30 de ani

 

Portretul robot a fost realizat pe baza caracteristicilor anatomice, dar nu se ştie însă cât de aproape este de înfăţişarea reală a tinerei. Trupul îi era carbonizat atunci când a fost găsit.

Potrivit anchetatorilor, tânăra are între 20 şi 30 de ani, 160-165 centimetri înălţime, între 50 şi 55 kilograme, corp atletic, păr şaten, drept, de lungime medie, şi nu ar fi avut pe corp cicatrici sau tatuaje.

De asemenea, procurorii spun că avea dantura aproape perfectă, fără carii, şi îi lipsea dintele incisiv din dreapta sus.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO