Explozie puternică urmată de incendiu într-un bloc din Galați. Totul a pornit de la o butelie

Ultima actualizare: 08-02-2020 11:15

Panică vineri seară într-un cartier din Galaţi. O explozie puternică a zguduit din temelii un bloc de garsoniere, iar deflagraţia a fost urmată de un incendiu puternic.

Peste 100 de persoane au fost evacuate din clădire. Un bărbat de 36 de ani, proprietarul locuinţei în care a avut loc explozia, a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi pe mâini.

Potrivit pompierilor, totul s-ar fi produs de la o improvizaţie la o butelie, blocul nefiind racordat la reţeaua de gaze.

Locatarii au ieşit panicaţi din case, după ce au simţit că se zguduie totul în jur, mai ceva ca la un cutremur. Abia au reuşit să -si ia o haină pe ei. Cei care n-au avut curaj să iasă din apartamente au fost evacuaţi de pompieri.

Explozia a avut loc într-o garsonieră de la etajul al treilea. Proprietarul a fost rănit şi transportat de urgenţă la spital.

Locatarii nu s-au putut întoarce în casele lor toată noaptea.

Reţeaua de apă din bloc va fi verificată pentru că, din câte se pare, mai multe conducte au fost sparte, în urma exploziei. După ce avariile vor fi remediate oamenii se vor putea întoarce în casele lor.

Parteneri