Elena Udrea, despre denuntatorii buni si cei rai, pe Facebook. Care este "vina" fostului ei sot, Dorin Cocos


Ultimul update: Miercuri 08 Aprilie 2015 07:06
Data publicarii: Sambata 07 Martie 2015 14:56
Categorie: Stiri actuale
Elena Udrea retinuta - COVER 5

Elena Udrea a postat, sambata un mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, intitulat ”Denuntatorii buni si denuntatorii rai”.

In mesaj arata ca, dupa ce DNA si ICCJ s-au opus punerii in libertate se poate spune ca principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu ea.

Elena Udrea arata ca Dorin Cocos si-a recunoscut faptele de care a fost acuzat de anchetatori dupa o buna perioada in care s-a aflat in arestul Politiei Capitalei.

”A spus sumele de bani pe care le-a luat, dar si felul in care s-au impartit apoi catre alti „beneficiari”. Cu toate acestea, DNA si, apoi, instanta au considerat ca faptele sunt „prea grave”, iar sumele invocate sunt „prea mari” pentru ca Dorin si Alin Cocos sa poata fi pusi sub control judiciar sau in arest la domiciliu. Cu alte cuvinte, cei doi au fost priviti ca denuntatorii rai”, afirma Udrea.

Ea mai arata ca Stelian Gheorghe (cel care a fost beneficiarul direct al unei supraevaluari de 61 de milioane de euro) si Sergiu Diacomatu (cel care a primit 7,5 milioane de euro mita pentru actiunile din comisia ANRP) au avut castiguri financiare mult mai mari, dar nici DNA si nici instantele nu considera ca e nevoie de o masura privativa de libertate.

Cu alte cuvinte, ei sunt denuntatorii buni”, adauga Udrea. Ea mai afirma ca ”aceasta stare de fapt – in care oameni acuzati de fapte similare au parte de pedepse diametral opuse, desi actioneaza in acelasi sens – da masura caracterului puternic arbitrar sau discretionar al felului in care se incearca infaptuirea anchetelor penale in aceste cazuri”.

”Dupa ce DNA si ICCJ s-au opus punerii in libertate, se poate spune ca, intr-adevar, principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca „a fost casatorit cu Elena Udrea”. Sentimentul este ca fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului este tinta si ca toti oamenii apropiati de aceasta trebuie sa fie condamnati la purgatoriu. De altfel, asta se vede si in dosarul Gala Bute – toti cei care au declarat impotriva Elenei Udrea sunt liberi, iar cei care au spus ca nu au ce declara sunt in arest”, mai scrie Udrea pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare.

Mesajul este semnat, ca si postarile anterioare, cu eticheta ”Kafka”.

Elena Udrea ramane in arest in dosarul "Gala Bute", a decis, joi, definitiv, instanta suprema, care a respins contestatia deputatei la masura preventiva dispusa in 25 februarie. Instanta a respins contestatia fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului la masura arestarii sale preventive din 25 februarie, in dosarul "Gala Bute".

 

 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO