Drumul către cota 1400 a fost redeschis, după o săptămână. Explicațiile Primăriei Sinaia

Ultima actualizare: 02-01-2021 13:54
Drumul către cota 1400 a fost redeschis, după o săptămână. Explicațiile Primăriei Sinaia
StirilePROTV

Drumul către cota 1400 din Sinaia a fost redeschis după o săptămână. Gheața depusă pe carosabil îl făcea impracticabil iar autoritățile locale spun că este foarte greu de deszăpezit.

Drumul care face legătura între Sinaia şi Cota 1.400 a fost redeschis traficului rutier, sâmbătă, la ora 11:30, anunţă Poliţia Prahova. Acest tronson fusese închis circulaţiei publice în urmă cu o săptămână, duminică, din cauza depunerilor de gheaţă de pe carosabil, relatează news.ro.

Tronsonul de drum către Cota 1.400 se află în administrarea Primăriei Sinaia şi, conform autorităţilor locale, este foarte greu de deszăpezit întrucât este construit în serpentine, iar de multe ori vântul puternic de pe munte readuce zăpada pe carosabil imediat ce utilajele de deszăpezire trec.

Poliţia judeţeană Prahova anunţă că poliţişti rutieri acţionează pentru fluidizarea traficului în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor, să mărească distanţa între vehicule, iar în cazul în care încheie coloane, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să reducă viteza din timp”, a transmis Poliţia Prahova.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO