Doua surori minore, slugi la un cioban din Botosani. Barbatul abuza sexual de fetele lasate acolo de propria mama

28-09-2015 16:50


Poveste revoltatoare in judetul Botosani, unde doua surori, de numai 13 si respectiv 14 ani, au ajuns sa fie slugi la un cioban care, in plus, a abuzat de ele.

Lasate in voia sortii de mama lor, fetele au muncit in ultimele luni si au suferit traume greu de imaginat. Acum, ciobanul este cercetat pentru ca a intretinut relatii intime cu ele. Iar mama banuita ca stia totul, risca sa fie pedepsita pentru rele tratamente.

Totul a iesit la iveala la sfarsitul spatamanii trecute, dupa ce fata de 13 ani a fugit de la stana la bunica sa, pentru ca se simtea rau.

Batrana a chemat imediat ambulanta, iar medicii au aflat ca surorile erau puse la munca grea si intretineau si relatii intime cu ciobanul, un barbat de 38 de ani.

Cei de la Protectia Copilului spun ca mama fetelor le neglija total. Vecinii o acuza chiar pe femeie ca stia tot ce se petrecea la stana cu fiicele sale.

In urma anchetei politistilor s-a descoperit ca raporturile sexuale au fost intretinute cu acordul fetelor, deci nu se poate vorbi despre viol.

Ciobanul risca cinci ani de puscarie, iar mama fetelor, sapte.

VIDEO PROTVPLUS.RO