Doi recidiviști au agresat şi au înjunghiat o persoană într-un club din Mamaia

masina politie

Doi bărbaţi din Constanţa sunt cercetaţi de procurorii constănţeni, după ce au agresat un bărbat şi l-au înjunghiat, fapta petrecându-se într-un club din staţiunea Mamaia.

Cei doi au mai fost condamnaţi la închisoare pentru tentativă de omor. Anchetatorii au solicitat arestarea preventivă în lipsă a celor doi, aceştia sustrăgându-se cercetărilor, procurorii având suspiciuni că ei ar fi plecat din ţară imediat după comiterea faptei.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorii au formulat pe data de 14 august, propunere de arestare preventivă, în lipsă, pentru Vasile Neculai (fost Băncuţă), zis Eminescu, 33 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi pentru Tani-Fidis Băncuţă, zis Tancu, 43 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Procurorii au stabilit că pe data de 2 august, la ora 3.30, Silviu-Ionel Ştefancu se afla în clubul Asylum din staţiunea Mamaia şi a fost agresat de către Vasile Neculai.

“În timpul conflictului i-au fost aplicate lovituri cu obiect tăietor-înţepător la nivelul bărbiei, zonă vitală a corpului, şi la nivelului pieptului, plăgi tăiate ce au necesitate îngrijiri medicale evaluate la 8-9 zile de îngrijiri medicale şi sutură”, au precizat anchetatorii.

Citește și
55 la sută dintre românii care sună la 112 nu anunţă o urgenţă
Bărbat arestat după ce şi-a înjunghiat de trei ori iubita în Arad
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Procurorii susţin că în acest conflict a intervenit şi Tani-Fidis Băncuţă, care a aplicat victimei o lovitură la nivelul gâtului şi ulterior a lovit-o cu o teacă de cuţit în zona omoplaţilor.

“Conflictul s-a produs în timp ce localul era plin şi a indus stare de frică şi panică în rândul clienţilor. La data de 13 august, au fost puse în executare mandate de percheziţie domiciliară în vederea identificării de probe necesare administrării probatoriului cauzei şi depistării inculpaţilor însă aceştia nu au fost găsiţi, existând suspiciunea că au plecat din ţară într-un timp foarte scurt de la săvârşirea infracţiunilor şi încearcă sustragerea de la tragerea la răspundere penală”, se mai arată în comunicat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au precizat că în urma investigaţiilor bărbatul agresat şi concubina acestuia nu au fost ameninţaţi cu acte de violenţă sau alte forme de presiune de către de către cei doi bărbaţi după comiterea faptei.

Procurorii au precizat că cei doi agresori au fost condamnaţi în trecut pentru tentativă de omor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Tânăr înjunghiat mortal de un bărbat de 62 de ani în Argeș. Suspectul a fost condus la audieri
Tânăr înjunghiat mortal de un bărbat de 62 de ani în Argeș. Suspectul a fost condus la audieri

Un tânăr de 26 de ani din comuna argeşeană Arefu a fost înjunghiat mortal, marţi seară, în urma unui conflict spontan.

Bărbat arestat după ce şi-a înjunghiat de trei ori iubita în Arad
Bărbat arestat după ce şi-a înjunghiat de trei ori iubita în Arad

Un bărbat din Arad a fost arestat preventiv pentru violenţă în familie, după ce, în urma unui conflict cu concubina sa, a înjunghiat-o de trei ori pe aceasta, victima primind îngrijiri medicale şi fiind în afara pericolului.

Cazul polițistului înjunghiat la Roma stârnește revoltă. Agresorii, doi americani
Cazul polițistului înjunghiat la Roma stârnește revoltă. Agresorii, doi americani

Italienii sunt deopotrivă consternați și scandalizați după ce un carabinier de 35 de ani a fost înjunghiat mortal de doi studenți americani în centrul Romei.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.