Doi meşteri au pus o schelă pe casă şi apoi au căzut cu ea. "Unul se văita de picioare şi altul de cap"


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2018 16:29
Categorie: Stiri actuale

Doi bărbaţi din judeţul Braşov care munceau la renovarea unei case au ajuns la spital cu fracturi grave, după ce schela pe care se aflau s-a prăbuşit.

Chiar ei montaseră schela dar, cel mai probabil, nu o fixaseră cum trebuie. Un coleg a scăpat nevătămat pentru că a apucase să se caţere pe acoperiş înainte ca schela să cadă.

Întâmplarea s-a petrecut în localitatea Ghimbav în curtea unui localnic care renovează casa. Omul şi-a chemat un vecin să-l ajute să zugrăvească exteriorul. Dar n-au mai apucat să ducă lucrarea la bun sfârşit.

Alarmaţi de strigătele de ajutor ale răniţilor, vecinii au sunat la 112. Oamenii spun că bărbaţii nu purtau niciun fel de echipament de protecţie. „Am văzut doi oameni jos pe pământ întinşi şi au venit cei de la SMURD şi i-au luat şi i-au dus. Unul se văita de picioare şi altul de cap”.

Marius Leonte, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov: „Unul dintre ei are un traumatism cranian cu un hematom subdural, celălalt cu un traumatism cranian şi o fractură de membru inferior.”

Cei doi bărbaţi vor rămâne internaţi în spital mai multe zile pentru supraveghere şi tratament. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Accident de muncă la Brașov. Un mal s-a surpat peste un bărbat de 37 de ani
Bărbat strivit de o presă la rece, la locul de muncă. Cum de a fost posibil
O româncă riscă să-și piardă brațul, în urma unui accident de muncă, în Italia
VIDEO PROTVPLUS.RO