Detalii în cazul jafului asupra unei mașini a Poștei Române, în Balș. Cine a pus la cale totul


Ultimul update: Miercuri 18 Septembrie 2019 10:37
Data publicarii: Miercuri 18 Septembrie 2019 10:21
Categorie: Stiri actuale
masina Postei

Noi detalii apar în cazul jafului comis asupra unei mașini a Poștei Române, pe data de 9 septembrie, în Balș.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, patru bărbaţi au fost reţinuţi în acest caz, iar unul dintre aceştia este chiar angajatul Poştei care fusese agresat în momentul comiterii faptei.

Polițiștii au efectuat, marți, 8 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Slatina şi Caracal, opt persoane fiind conduse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

“În fapt, în urma probatoriului administrat, patru bărbaţi cu vârstele cuprinse între 24 şi 50 ani, din municipiul Slatina şi comuna Ipoteşti, sunt bănuiţi că în urma unei înţelegeri anterioare ar fi simulat comiterea infracţiunii de tâlhărie în vederea sustragerii banilor aflaţi în maşină”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt, potrivit News.ro.

Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi miercuri instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Unul dintre cei patru bărbaţi este angajatul Poştei care a fost agresat în momentul comiterii jafului.

Poliţiştii au fost sesizaţi pe data de 9 septembrie, prin 112, despre faptul că o persoană necunoscută, cu faţa acoperită, ar fi sustras, prin violenţă, o geantă cu o sumă de bani dintr-o maşină, din oraşul Balş, după care ar fi fugit.

Maşina respectivă aparţine Poştei Române şi era parcată în faţa unui oficiu poştal. Unul dintre angajaţii Poştei a fost agresat de autorul jafului, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Sursa: News.ro

O mașină a Poștei Române a fost jefuită. Cu ce sumă a reușit să fugă hoțul
VIDEO PROTVPLUS.RO