Detalii cutremurătoare. Cine sunt românii care au murit în carnagiul din Germania

Ultima actualizare: 14-09-2020 13:34
Detalii cutremurătoare. Cine sunt românii care au murit în carnagiul din Germania
Profimedia

Toți cei patru români care au murit în accidentul din Germania, unde un microbuz a fost prins între două TIR-uri, sunt din județul Galați și se aflau în drum spre casă.

 

Doi dintre cei decedați în carnagiul din Germania sunt soț și soție, femeia fiind luată pentru prima dată la drum de șoferul care făcea curse regulate de pasageri și bagaje România- Germania, scrie Știri Est.

Ionuț și Mirela erau din comuna gălățeană Tudor Vladimirescu și erau căsătoriți de un an. Celelalte două persoane decedate erau dintr-o localitate de lângă Tecuci.

Ionuț făcea de fiecare dată singur aceste curse, dar de această dată a decis să-și ia și soția cu el la drum.

 

Vârste cuprinse între 27 și 48 de ani

 

Trei dintre cele patru victime erau femei cu vârste cuprinse între 27 și 48 de ani, în timp ce a patra era șoferul, în vârstă de 27 de ani, arată Știri Diaspora.

A cincea persoană și singura care a supraviețuit accidentului are 40 de ani și se află în stare foarte gravă la spital.

Și șoferul român al TIR-ului încărcat cu băuturi înmatriculat în Suceava care a provocat accidentul este, de asemenea, în stare gravă la spital.

Patru români au murit pe loc și alte 10 persoane au fost rănite vineri după ce un microbuz a fost prins între două TIR-uri, pe Autostrada A44 din Germania, la Wunnenberg.

Vinovat ar fi șoferul TIR-ului din Suceava, care nu a observat un ambuteiaj creat pe autostradă din cauza unei mașini defecte și nu a mai avut timp să frâneze.

A intrat în plin în microbuzul Opel Vivaro în care se aflat cei cinci români din Galați, pe care l-a băgat sub un alt TIR, înmatriculat în Cehia și încărcat cu lemne, condus tot de un român, potrivit primelor informații. 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO