Curățenie de Paște cu buget redus. Tehnici de organizare învățate de pe YouTube


Ultimul update: Joi 11 Aprilie 2019 09:51
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019 08:30
Categorie: Stiri actuale

Au rămas mai puţin de 3 săptămâni până la Paşte, iar curăţenia este în toi în mai toate casele. Anul acesta însă, multe persoane prefera să facă asta cu un buget redus.

Astfel apelează la sfaturile vloggerilor sau a organizatorilor profesionişti care îi învăţa, cu ajutorul internetului, cum să-şi organizeze hainele în funcţie de culori şi cum să renunţe la obiectele de prisos.

Organizarea hainelor

Următorul pas ar fi să aşezaţi hainele pe categorii sau pe ţinute. Dacă lucraţi într-un birou, atunci specialiştii recomandă să organizaţi pe un singur umeraş ţinuta pentru a doua zi.

În plus, este foarte important să nu ne ataşăm de lucrurile pe care nu le-am folosit deloc în ultimele 90 de zile. Acestea pot fi donate sau reciclate. Toate ideile sunt scoase la lumina de vloggeri specializaţi în arta organizării şi ajung să inspire comunităţi întregi.

Curățenie cu buget redus

Un astfel de filmuleţ înregistrat chiar şi cu telefonul mobil poate strânge milioane de vizualizări pe reţelele sociale. Astfel, cei care nu au timp sau resurse financiare să apeleze la ajutorul specialiştilor pot învăţa singuri, de acasă, cum să îşi organizeze hainele în dulap în funcţie de cromatica sau de textură."

Tehnica de împăturire a hainelor pe verticală pentru a obţine mai mult spaţiu îi aparţine lui Marie Kondo, o japoneză cu peste 200 de mii de urmăritori pe Youtube, care îi învaţa pe internauţi cum să-şi organizeze hainele, cărţile sau documentele. 

„Persoanele interesate de organizare au în general între 25 şi 44 de ani. Sunt preponderent mame, din mediul urban şi veniturile lor sunt peste 3 mii de lei”, spune Diana Mihăilă, organizator profesionist. 

Cei care nu au timp să-şi organizeze singuri lucrurile, înainte de Paşte, pot apela la o firmă de curăţenie, unde plătesc în jur de 300 de lei pentru o garsonieră şi 400 de lei pentru un apartament cu trei camere.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ministrul Sănătății, nouă vizită la Spitalul de Urgență Ploiești. Curățenie lună pe holuri
Românii care aruncă ambalaje şi chiştoace pe jos riscă amenzi mari
VIDEO PROTVPLUS.RO