Cum au reusit administratorii unei terase din Brasov sa vanda apa de la robinet drept "apa vie"

24-04-2013 14:37


Apa chioara de la robinet se vinde pe bani grei in centrul Brasovului. Pe motiv ca ar fi "apa vie", administratorii unei terase o servesc clientilor, dupa ce, spun ei, o trec printr-un aparat special.

5 lei paharul de jumatate de litru - atat costa pe aceasta terasa apa de la robinet despre care administratorul sustine ca e "vie". A fost trecuta printr-un aparat care o face speciala, spun reprezentantii localului.

"Este vorba nu numai de o purificare la nivel inalt, ci si de o schimbare moleculara. Ii reda miscarea moleculara din natura. Este o apa vie si are un cu totul alt gust" incearca sa se explice patroana cafenelei.

Nici n-ar avea cum sa fie trecuta in meniu apa de la robinet, anunta autoritatile. Legea spune ca atunci cand clientul o cere, chelnerul este obligat s-o serveasca gratis. Si, indiferent despre ce aparat discutam, cei de la local ar trebui sa aiba un certificat ca sa vanda apa filtrata prin el.

Reprezentantii cafenelei au fost amendati. Inspectorii OPC au sesizat si politia. Sunt de parere ca o astfel de inselatorie ar trebui pedepsita si penal.

 

Tags: terasa, opc,

VIDEO PROTVPLUS.RO