Cum a ramas intepenit un TIR intr-un pasaj rutier din centrul Timisoarei: "Este astupat indicatorul, e bagat in tufe"

Ultima actualizare: 12-06-2015 07:17

Un TIR plin cu obiecte sanitare a ramas intepenit intr-un pasaj rutier din centrul Timisoarei. Autotrenul intrase deja pe sub viaduct, cand soferul si-a dat seama ca nu are cum sa treaca mai departe.

O bara metalica s-a desprins din incarcatura tirului si a lovit o masina de lux, care circula pe o alta banda. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Soferul camionului sustine ca indicatorul care ii interzice accesul cu tirul sau mare in pasaj nu este pozitionat bine si de aceea nu l-a observat.

Soferul tirului: "Este astupat indicatorul de 3.7 inaltime, este bagat in tufe, nu s-o vazut nimica. Am intrat, un alt coleg mi-a facut semn ca incape si pe la jumatate s-a blocat."

Autotrenul a ramas intepenit, iar o bara metalica s-a desprins si a zburat intr-o masina de lux, care circula regulamentar pe o alta banda.

Florea Avram, pagubit - soferul masinii: "Treceam pe sub viaduct si am avut norocul ca eram in spatele camionului, in stanga, timp in care el s-a prins sus si lateral m-au lovit niste bare care s-au dezlipit din camion."

Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Cei care locuiesc in zona spun ca au facut numeroase sesizari sa fie mutate semnele in locuri mai vizibile, pentru ca se intampla des accidente acolo.

Localnic: "Se mai intampla, s-au mai intamplat din astea. Am auzit de unu cu niste masini anul trecut, masini noi de or zburat din TIR. Greu se fac la noi toate lucrurile."

Localnic: "Stau aici aproape si tot la 2-3-4 luni. Ar trebui semnalizat asta. Este acolo un indicator, probabil nu e suficient."

In urma incidentului, traficul rutier a fost blocat mai bine de o ora.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO