Cum a început povestea de dragoste dintre comisarul-șef Veronica și interlopul Crocodilu'

Ultima actualizare: 23-01-2019 19:58

Ancheta fără precedent la penitenciarul de maximă siguranţă Rahova, după ce un temut membru al lumii interlope s-a căsătorit cu ofiţerul care trebuia să îl educe.

Cununia a fost oficiată la sfârşitul săptămânii trecute, la Jilava, unde deţinutul supranumit „Crocodilu'” a fost transferat în luna decembrie.

Întreg penitenciarul Jilava vuieşte de când un ofiţer de stare civilă de la primăria din localitate a oficiat o căsătorie mai puţin obişnuită: între Bogdan Dumitrache, zis şi Crocodilu', un deţinut celebru şi comisarul-şef Veronica Constantin, fostă gimnastă şi educatoarea care a încercat să îl aducă pe drumul cel bun, după ce a fost închis în penitenciarul de maximă siguranţă Rahova. Membru al clanului Sportivilor, Crocodilu' a fost condamnat în vară la 7 ani şi jumătate de închisoare pentru constituire de grup infracţional organizat.

Ovidiu Oanță, corespondent Știrile ProTv: „Și pentru că deocamdată nu pot decât să viseze la o lună de miere, la nici trei zile de la cununia civilă oficiată la sectorul vizite, proaspăt căsătoriţii au primit dreptul la întâia vizită intimă. Aşa că, preţ de câte ore, soţii Dumitrache s-au putut bucura de mariaj fără să fie deranjaţi de nimeni. Astfel de întâlniri se pot repeta o dată la 3 luni dacă deţinutul Crocodilu' se comportă ireproşabil în spatele gratiilor.”

Ar putea să aibă însă probleme mireasa pe care o anchetează şefii. Regulamentul din închisori o obligau să anunţe de îndată că s-a îndrăgostit de deţinutul pe care îl consilia şi pe care îl vizita şi la penitenciarul Jilava, unde a fost transferat în decembrie după ce regimul de executare a pedepsei i-a fost îndulcit.

ANP: „La nivelul unităţii responsabile, autosesizată n urma informaţiilor mediatizate, se analizează, din punct de vedere disciplinar, încălcarea acestor dispoziţii.''

Şefii ANP susţin că deocamdată nu au niciun motiv să o pedepsească pe mireasă, însă între colegi părerile sunt împărţite.

Sorin Dumitrascu, lider de sindicat ANP: „Este un lucru relativ normal. Chiar dacă atipic, se întâmplă relativ frecvent. Desigur, dacă ANP dorește să verifice ce s-a întâmplat în trecut și, dacă a fost favorizat în trecut, că doar aici poate fi discuția...

Florin Stoica, penitenciarul Jilava: „Așa ceva este inadmisibil. Dacă tot a avut curajul să dea pe față relaţia, acum ar trebui să îşi dea demisia, pentru că nu mai are probitate morală.”

Căsătoria dintre Crocodilu şi Veronica a fost prima pe 2019 la Penitenciarul Jilava, însă potrivit statisticilor nu va fi şi ultima. Anual, în această închisoare se oficializează în medie zece căsătorii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO