Corespondenţă Ştirile ProTV din Elveția. Regele Mihai ar putea fi internat în spitalul din Lausanne

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Corespondentul Știrile ProTV Elena Lasconi se află în Elveția, unde urmărește evenimentele legate de starea de sănătate a Regelui Mihai.

La această oră Principesa Margareta și Principele Radu discută cu o echipă de medici despre starea de sănătate a Regelui Mihai, despre complicațiile care au apărut și răspunsurile la tratament.

Elena Lasconi: ”Majestatea Sa Regele Mihai se află acum la reședința sa din Aubonne, aflată la 23 de kilometri de Lausanne. Dacă starea sa s-a înrăutățit, așa cum spune comunicatul de presă al Casei Regale, atunci Regele Mihai va fi internat cel mai probabil la spitalul universitar din Lausanne - considerat cel mai bun spital din Elveția, unde lucrează medici de talie mondială”.

Regele Mihai a împlinit 96 de ani în 25 octombrie.

Regele Mihai I - ultimul monarh din ţările Europei de Est, care în 25 octombrie 2016 a împlinit 95 de ani - s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie a anului trecut, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO