Copil de 10 ani, accidentat grav de un bărbat pe pârtie. Acesta a fugit

Ultima actualizare: 03-01-2020 08:44
Copil de 10 ani, accident grav la schi
observatorulph.ro

Un copil de 10 ani a fost accidentat grav în timp ce schia pe o pârtie, la cota 2.000, la Sinaia, el fiind preluat de un elicopter SMURD.

Potrivit primelor informații, copilul s-a ales cu un traumatism sever al coloanei, după ce a fost lovit de un bărbat care a fugit de la locul faptei până la sosirea polițiștilor. 

Poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea acestuia.

Poliţia staţiunii Sinaia a informat că joi, în jurul orelor 14.40, a fost sesizată de un lucrător Salvamont Prahova cu privire la faptul că un copil s-a accidentat la schi, pe pârtia Variantă din masivul Bucegi.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că un minor în vârstă de 10 ani, care schia însoţit de tatăl său, ar fi fost accidentat în mod neintenţionat, de o persoană de sex masculin care schia în spatele acestuia.

Persoana în cauză s-ar fi oprit să se intereseze de starea minorului, însă la momentul sosirii poliţiştilor la locul accidentului schiorul nu mai era prezent, identitatea acestuia nefiind stabilită.

Incidentul a avut loc la Cota 2.000 pe pârtia din Sinaia, copilul suferind un traumatism la coloană, după cum a declarat Daniel Banu, şef-serviciu la Salvamont Prahova.

Salvatorii i-au acordat primul ajutor copilului, care a fost transportat la Cota 1.400, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus de urgenţă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO