Copiii din Satu Mare au dreptate: ”Totul va fi bine”


Ultimul update: Vineri 20 Martie 2020 15:05
Data publicarii: Vineri 20 Martie 2020 15:01
Categorie: Stiri actuale
Copiii din Satu Mare au dreptate: ”Totul va fi bine”

Copiii din Satu Mare au simțit nevoia să-i încurajeze pe cei mari și se întrec în mesaje de încurajare, pe care le afișează la geam. ”Totul va fi bine”, ne transmit micuții și trebuie să-i credem pe cuvânt.

 

La geamurile blocurilor și caselor din municipiul Satu Mare apar tot mai multe mesaje de încurajare.

Pornind de la inițiativa micuților din Italia, copiii sătmăreni par să se solidarizeze și ei și încearcă să smulgă un zâmbet din partea trecătorilor care își fac probleme cu privire la situația actuală, scrie Presa SM.

Primele imagini înduioșătoare au apărut în Italia, unde mulți dintre copiii obligați acum să stea doar în casă au găsit proprie manieră de a lupta cu un inamic invizibil.

Cei mici s-au întrecut în a face picturi pe pânză, desene cu un curcubeu, alături de mesajul “Andra Tutto Bene”, adică, “Totul va fi bine”.

Zâmbete pe fețele trecătorilor

Exemplul micuților din Italia a fost preluat și de copiii din Satu Mare, care își văd părinții, vecinii și membrii familiei tot mai îngrijorați de situația actuală.

Lăsați să stea acasă și cu tot mai multe apeluri făcute de autorități pentru a evita spațiile de joacă și locurile agolmerate, micuții s-au pus pe desenat și încearcând astfel să transmită un mesaj de calm și să smulgă niște zâmbete de pe fețele trecătorilor.

 

 

Sursa: presasm.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO