Contrabandist de țigări urmărit cu focuri de armă până a intrat într-o turmă de oi. Finalul este incredibil

Dată publicare: 04-07-2020 15:06
Dată actualizare: 04-07-2020 15:18
Sursa: Monitorul de Suceava


Contrabandist de țigări urmărit cu focuri de armă până a intrat într-o turmă de oi. Finalul este incredibil

Un contrabandist de țigări din Suceava a fost urmărit 10 kilometri de polițiști, care au folosit și focuri de armă, acesta oprindu-se abia după ce a intrat cu mașina într-o turmă de oi. Chiar și așa, bărbatul a reușit să fugă.

 

Un tânăr din Straja, care transporta cu un Audi țigări de contrabandă, a fost urmărit circa 10 km de poliție sâmbătă dimineață, scrie Monitorul de Suceava.

Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor în localitatea Marginea și a încercat să fugă de oamenii legii, care aveau informații că bărbatul de 29 de ani transporta țigări de contrabandă.

Urmărirea a avut loc între localitățile Marginea și Solca, iar polițiștii au tras 5 focuri de armă în plan vertical, somându-l să oprească.

În localitatea Solca, contrabandistul a lovit o turmă de oi care traversa strada, iar bolidul nu a mai putut să-și continue drumul.

 

A reușit să fugă în pădure

 

Tânărul a reușit însă să fugă, adăpostindu-se într-o pădure din apropiere, fiind în prezent căutat de polițiști, care știu identitatea acestuia.

În mașină polițiștii au găsit țigări atât în portbagaj cât și pe bancheta din spate a mașinii.

După inventariere a rezultat că este vorba de un total de peste 7.000 de pachete de țigări de contrabandă, Marble și Credo.

 

 

Sursa: Monitorul de Suceava, Cristian Anton


VIDEO PROTVPLUS.RO