Citeste integral scrisoarea prin care milionarul Remus Truica isi implora sotia sa se intoarca acasa

Ultima actualizare: 21-06-2012 14:50

Scandalul de divort si custodie a copiilor din familia milionarului Remus Truica, fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase, incepe sa semene cu povestea sotilor Columbeanu.

Doamna Truica a venit joi la poarta resedintei din Snagov cu politia si executorul judecatoresc, in incercarea de a-si lua gemenele. Avea la ea decizia unui tribunal francez, recunoscuta de o instanta romaneasca. Omul de afaceri a spus ca nu se opune, dar fetitele nu sunt acasa.

Omul de afaceri Remus Truica a mers direct acasa, la resedinta din Snagov, atunci cand a auzit ca sotia va veni cu un executor judecatoresc sa ia cele doua gemene ale cuplului.

"Nu inteleg de ce nu discuta cu mine, am incercat sa initiez un dialog din eleganta pentru cei 16 ani petrecuti cu mine, ani frumosi as zice eu", a declarat Remus Truica.

Remus Truica este suparat ca instanta romana a recunoscut decizia luata de un tribunal francez. Acesta a dat cele doua fetite mamei. Decizia, chiar daca poate fi atacata cu recurs, este executorie. Insa tatal spune ca fiicele lui, in varsta de 7 ani, nu vor sa plece din tara, asa cum ar dori mama.

"Le-am explicat ca exista aceasta posibilitate. Ele nu isi doresc sa mearga in Caraibe", a mai spus Truica.

Omul de afaceri vorbeste in continuare despre stergerea cu burete a tuturor greselilor pentru inca o sansa.

"I-am trimis de cateva zile sotului meu o scrisoare, nu am gasit niciun fel de intelegere, vom pune in aplicare hotararea instantei franceze", a spus Irina Truica.

Si a intrat hotarata sa ia fetele. Doua ore mai tarziu, Irina Truica a iesit fara fiicele ei.

Irina Truica a spus ca avocatii vor face urmatoarele demersuri legale necesare pentru a-si recupera copiii si a plecat. In urma ei, la poarta a iesit sotul.

"Fetele sunt cu parintii mei. Au plecat la munte ieri dimineata", a precizat Truica.

Remus Truica asteapta ca instanta sa stabileasca data recursului pentru a incerca sa obtina anularea deciziei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO