Cine sunt politicienii importanți care nu au votat la referendum


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 07 Octombrie 2018 18:39
Categorie: Stiri actuale

Şeful statului şi prima doamnă au mers duminică la slujba de la Catedrala romano-catolică din Sibiu, însă preşedintele nu a dorit să spună ce va face.

Pe de altă parte, Călin Popescu Tariceanu a votat, însă departe de ochii presei. Singurii care au anunţat că boicotează acest referendum sunt cei de la USR.

Carmen şi Klaus Iohannis au ajuns la slujba de duminică, în jurul orei 10 şi 20 de minute. 40 de minute mai târziu, cei doi au plecat fără ca preşedintele să-şi spună părerea despre referendum şi, mai ales, fără să spună dacă votează.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a mers la vot încă de seara trecută. Față de precedentul scrutin, cel parlamantar din 2016, a votat discret, departe de ochii presei. Liderii partidelor de opoziţie, Eugen Tomac de la PMP şi liberalul Ludovic Orban, au mers şi ei duminică să-şi explime opţiunea.

În schimb, cei de la USR şi-au continuat boicotul.

Au fost, însă, parlamentari de la toate partidele care nu au ţinut cont de decizia liderilor în cazul referendumului şi au acţionat după propria conştiinţă.

VIDEO PROTVPLUS.RO