Răsturnare de situaţie în cazul dublei crime din judeţul Satu Mare. Iniţial, vizaţi au fost doi vânzători ambulanţi din Ungaria.

În cursul serii de miercuri, a fost reţinut un bărbat în vârstă de 42 de ani, care făcea şi el parte din cercul de suspecţi.

Individul, vecin cu cele două femei, urmează să fie dus în fața magistraţilor, cu propunerea de arestare preventivă.

După mai bine de 24 de ore de la dublă crimă ce a îngrozit comunitatea din Bârsău de Sus, judeţul Satu Mare, anchetatorii au reţinut, în cursul serii, un bărbat în vârstă de 42 de ani.

Bărbatul fusese eliberat din închisoare anul trecut, în baza recursului compensatoriu. Fusese condamnat pentru tentativă de omor, după ce, în 2015, şi-a snopit în bătaie iubita.

Din pedeapsa de 6 ani de puşcărie,  nu a făcut decât 3 ani. În ceea ce priveşte dubla crimă, poliţiştii i-au dus la audieri pentru început pe doi vânzători de textile din Ungaria, care la scurt timp au fost eliberaţi, nefiind probe care să-i lege de cele două crime.

Datorită unui câine de urmă, anchetatorii au ajuns până la casa celui mai bun prieten al suspectului de crimă. În seara în care au fost omorâte cele două femei, individul băuse cu amicul său în casa acestuia. Conform unor surse din anchetă, pe hainele suspectului s-ar fi găsit urme de sânge, iar testele ADN vor arăta de unde provin. Cele două femei, prietene bune şi vecine, în vârstă de 54 de ani şi 63 de ani, au fost ucise în bătaie, spun medicii legişti.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!