Cinci ani de inchisoare cu executare pentru violatorii fetei de 14 ani, din Satu Mare. Detalii din ancheta

Ultima actualizare: 19-06-2016 07:48

Tinerii care anul trecut au violat o fata de 14 ani, la marginea unei paduri din Satu Mare, si-au primit pedeapsa. Patru dintre ei au primit 5 ani de inchisoare cu executare, iar cel mai tanar dintre a primit doar jumatate din pedeapsa, tot cu executare.

In plus, violatorii vor fi nevoiti sa ii plateasca victimei 14.000 de euro, daune morale.

Adolescenta, in varsta de 14 ani, a fost ademenita de unul dintre cei cinci tineri sa mearga la un suc, pe motiv ca era ziua baiatului. Iesirea s-a transformat in cel mai negru cosmar pentru ea.

Fata a fost dusa cu o masina pana la marginea localitatii Vama, unde intr-o alta masina ii asteptau patru tineri, cu varste cuprinse 18 si 24 de ani. Adolescenta a fost violata de trei dintre ei, iar dupa chinul indurat, tinerii au urcat-o intr-o masina si au dus-o intr-o statie de taxi din Satu Mare.

Victima a fost amenintata sa nu spuna nimic despre cele intamplate, insa fata i-a povestit mamei prin ce a trecut, iar femeia a alertat autoritatile.

Cel mai mare dintre tineri a mai fost condamnat, in 2011, pentru tentativa de omor si a primit 3 ani de inchisoare cu suspendare. Cel mai mic suspect va fi dus la un centru special de detentie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO