Chris Pine transformă Bucureștiul în platou de filmare. Trafic închis în mai multe zone


Ultimul update: Duminica 17 Noiembrie 2019 16:22
Sursa: FilmNewEurope
Data publicarii: Duminica 17 Noiembrie 2019 15:30
Categorie: Stiri actuale
Chris Pine

Bucureștiul este platou de filmare în acest weekend, mai multe străzi fiind blocate pentru filmarea peliculei americane "Violence of Action".

 

Câteva străzi din București au fost blocate în weekend pentru a permite filmarea lungmetrajului "Violence of Action", în care joacă și Chris Pine, actorul ce a făcut furori în franciza "Star Trek".

Potrivit Icon Films, una dintre companiile producătoare, sâmbătă și duminică, între orele 7:00 și 17:00, traficul a fost restricționat în zonele Splaiul Independenței, Bulevardul Vasile Milea, șoseaua Grozăvești și șoseaua Orhideelor.

Filmul „Violence of Action”, în care joacă actori precum Ben Foster, Chris Pine și Gillian Jacobs, a primit un buget de aproximativ 4,8 milioane de euro, relatează FilmNewEurope.

Pelicula, în regia lui Tarik Saleh, prezintă povestea unui militar ce a fost dat afară din Marina americana, James Reed (interpretat de Chris Pine), care se alătură unei organizații paramilitare pentru a putea să asigure traiul familiei sale în singurul mod de care este capabil, relatează IMDb.

Chris Pine a jucat în mai multe seriale TV cunoscute, printre care „Spitalul de urgentă/ ER” și „CSI: Miami”. Ulterior, rolul care l-a consacrat a fost interpretarea personajului James T. Kirk din „Star Trek: Un nou inceput” și din continuarea acestuia, „Star Trek în întuneric 3D”.
 

Sursa: FilmNewEurope Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO