Cetățean italian, găsit mort în casa sa din Alexandria. Fusese recent externat din spital

Ultima actualizare: 05-03-2020 16:20
Ambulanta
News.ro

Un cetăţean italian, în vârstă de 71 de ani, a fost găsit mort, joi, în locuinţa sa din Alexandria, el fiind cunoscut cu afecţiuni medicale şi externat recent din spital.

Poliţia Judeţeană Teleorman precizează că el nu era monitorizat, neexistând suspiciuni cu privire la infectarea sa cu virusul COVID-19, şi nu a călătorit în ultima perioadă, potrivit News.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Teleorman, joi, în jurul orei 12:00, Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată despre faptul că un bărbat ar fi decedat în locuinţa sa din Alexandria.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că sesizarea se confirmă, echipajul de prim-ajutor declarând decesul bărbatului în vârstă de 71 de ani, cetăţean italian.

El era cunoscut cu afecţiuni medicale şi fusese externat recent dintr-o unitate spitalicească.

"În contextul aplicării măsurilor necesare pentru prevenirea şi combaterea infecţiilor cu coronavirus, menţionăm faptul că bărbatul nu era monitorizat, neexistând suspiciuni cu privire la infectarea sa cu virusul COVID-19, şi nu a călătorit în ultima perioadă", precizează Poliţia Teleorman.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO