Ce urmeaza in urmatoarele zile pentru Alexandra Stan. Artista a promis ca nu va mai face declaratii

Ultima actualizare: 21-06-2013 06:52
Alexandra Stan

Alexandra Stan le promite fanilor ca va reveni cat mai rapid dupa incidentul prin care a trecut, dar ar putea intampina o problema majora in relatia cu acestia.

Ce se intampla cu fanii de pe Facebook

Peste 2.500.000 de fani au dat LIKE paginii oficiale de Facebook a Alexandrei Stan, insa artista ar putea sa nu mai aiba acces la acestia. Pagina este administrata de Marcel Prodan, iar artista nu mai are in acest moment nicio legatura cu contul respectiv.

La fel ca si in cazul contului de Twitter, unde are aproximativ 170.000 de follow-eri, Alexandra va trebui sa se adreseze retei de socializare pentru a putea primi acces la conturile ce o reprezinta. 

Twitter si Facebook au optiuni de "verified accounts" - "conturi verificate", pe care le aplica in cazul vedetelor. Asta poate fi un avantaj pentru Alexandra in cauza ei. 

Nu va mai face nicio declaratie

Alexandra Stan a declarat intr-o emisiunea TV ca nu va mai face nicio declaratie pe aceasta tema in urmatoarea perioada. Artista vrea sa se refaca si, chiar daca spune ca nu regreta ca si-a aratat fata invinetita la TV, recunoaste ca pentru fanii ei a fost un adevarat soc.

Alexandra va mai trebui sa-si gaseasca si o echipa noua de impresari, sa-si rezolve problemele juridice cu actuala echipa si sa urmeze in instanta plangere depusa impotriva agresorului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO