Ce a făcut interlopul "Pardalean" din Bihor, imediat după ce poliţiştii i-au dat drumul. "Te bat şi îţi iau şi bicicleta!"

Ultima actualizare: 24-10-2020 08:01
mascati in duba
Pro TV

Un bihorean în vârstă de 47 ani din comuna Ineu a fost reţinut de două ori în numai 4 zile.

Potrivit ebihoreanul, interlopul "Pardalean" din Ineu e acuzat de cămătărie, şantaj, instigare la înșelăciune, instigare la tentativă de înșelăciune, participaţie improprie la infracţiunea de fals intelectual, după un lung şir de infracţiuni pe care le-ar fi comis în ultimele luni. 

În septembrie, el a fost reclamat pentru că ar fi constrâns un consătean să-i plătească 500 lei, amenințându-l că în cazul în care nu îi va plăti, îl va lua bătaie şi îi va confisca bicicleta. A fost încătuşat pe 16 octombrie, după ce, cu o zi mai devreme, a fost prins în flagrant într-o benzinărie din Oradea luând 800 lei, cu titlu de dobândă la suma de 2.000 lei pe care, anterior, ar fi dat-o cu titlu de împrumut unui alt consătean.

Tot în septembrie a acestui an, "Pardalean" ar fi convins un alt ineuan să facă 9 cereri de împrumut la instituţii nebancare, deşi ştia că bărbatul nu are cum să plătească ratele. Într-unul din cazuri, omul a şi reuşit să obţină un împrumut de 8.000 lei, "din care ar fi păstrat doar 10%, restul revenindu-i interlopului, de la care omul ar fi luat bani cu camătă în trecut.

Duminica trecută, "Pardelean", Hendre a ajuns din nou în Arestul Poliţiei Bihor, după ce, sâmbătă, adică în ziua în care a fost eliberat din arest pentru faptele precedente, "l-ar fi șantajat pe un bărbat, pe care l-ar fi căutat la domiciliu și i-ar fi transmis un termen limită pentru a-i restitui o sumă de bani luată cu dobândă, amenințându-l că, în caz contrar, îl va agresa".

Magistrații au admis arestarea bărbatului pentru 30 de zile, măsură care poate fi contestată încă la Curtea de Apel Oradea.

Mai multe detalii, pe ebihoreanul

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO