Casa RAAPPS in care locuieste in Bucuresti secretarul de stat Valentin Soneriu a fost sparta


Ultimul update: Joi 12 Septembrie 2013 07:05
Data publicarii: Luni 09 Septembrie 2013 09:53
Categorie: Stiri actuale
valentin soneriu

Casa RAAPPS in care locuieste in Bucuresti secretarul de stat din Ministerul Agriculturii Valentin Soneriu a fost sparta, insa din locuinta nu au fost furate bunuri, au declarat, luni, surse din Politie.

Potrivit surselor citate, locuinta in care sta in Bucuresti secretarul de stat Valentin Soneriu este inchiriata de la RAAPPS. Acesta a fost plecat de miercuri, iar duminica seara, cand s-a intors, a gasit butucul de la usa spart si lucrurile ravasite.

Secretarul de stat a sesizat Politia in noaptea de duminica spre luni, imediat ce a vazut ca locuinta i-a fost sparta. In urma verificarilor s-a stabilit ca din locuinta nu au fost furate bunuri, au precizat sursele citate.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Emilia Mihai, a declarat pentru MEDIAFAX ca luni, in jurul orei 00.20, a fost primita o sesizare, prin numarul de urgenta 112, privind spargerea unei locuinte in Sectorul 2 al Capitalei.

Politistii Sectiei 6 au facut cercetarea la fata locului si urmeaza sa stabileasca daca in zona sunt camere video, pentru a identifica persoanele care au spart locuinta, a precizat Emilia Mihai.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO